2 Hľadáme nových kolegov. Pridajte sa k nám.

Webglobe – Yegon
Created with Sketch.
  • 02 - 581 010 62
  • Domény
    Webhosting
    Servery
    O WY
    Blog
    Podpora
    Domény

    Doména je vaša internetová adresa, cez ktorú ľudia nájdu vašu webstránku.

    Pomôžeme vám vybrať tú najlepšiu. Vybrať si môžete z viac ako 150 koncoviek domén.

    Viac informácií


    Webhosting

    Vďaka webhostingu bude vaša stránka dostupná kedykoľvek. Poskytneme vám rýchle a spoľahlivé riešenie pre malé stránky, blogy, eshopy aj firemné prezentácie.

    Viac informácií


    Servery

    Potrebujete výkonnejší server pre svoj veľký projekt alebo náročnejší web?

    Vyberte si z našej ponuky serverových riešení, ktoré naplnia vysoké očakávania aj tých najnáročnejších webov či projektov.


    O nás

    Sme skupina nadšencov, ktorá sa už niekoľko rokov stará o vaše sny a podnikanie na internete.

    Sme spojkou medzi vami a vašimi snami o podnikaní vo svete internetu/na internete.

    Viac informácií


    Blog

    WY blog je určený pre všetkých, ktorí sa chcú dozvedieť viac z oblasti blogovania, marketingu, WordPressu, ale aj programovania, či podnikania.

    Prejsť na blog


    Zaujímavé články
    WordPress

    Podrobný návod ako si vytvoriť vlastnú web stránku

    Tipy a triky

    7 spôsobov ako vymyslieť perfektný názov domény

    Tipy a triky

    Ako raketovo zlepšiť rýchlosť načítania vašej webstránky

    Podpora

    Potrebujete poradiť? Sme tu pre vás na telefónnom čísle 02 – 581 010 62, e-maile helpdesk@wy.sk alebo chate.

    Spustiť chat


    Na našich stránkach používame súbory cookies. Pomáhajú nám vylepšovať web a služby. Pokračovaním súhlasíte so zberom dát.

    Súhlas so spracúvaním osobných údajov
    na účel výberového konania

     

    V zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. Zákon o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „Zákon č. 18/2018 Z. z.“)

    dobrovoľne udeľujem súhlas so spracúvaním mojich osobných údajov

    uvedených v žiadosti o prijatie do zamestnania, v profesijnom životopise, osobnom dotazníku, ako aj osobných údajov získaných pri osobnom pohovore alebo iných činnostiach súvisiacich s výberovým vhodného uchádzača v spoločnosti Webglobe-Yegon s.r.o.

    Prevádzkovateľovi udeľujem súhlas spracúvať konkrétne tieto osobné údaje:

    • Meno a priezvisko
    • Adresu bydliska (ak je súčasťou životopisu)
    • Miesto narodenia (ak je súčasťou životopisu)
    • Dátum narodenia (ak je súčasťou životopisu)
    • E-mail
    • Telefónne číslo
    • Fotografiu (ak je súčasťou životopisu)

    Súhlas som poskytol / poskytla na účely výberového konania a  uloženia do databázy záujemcov o prácu a pre hľadanie vhodného zamestnanca. Pri spracúvaní osobných údajov nedochádza ku cezhraničnému prenosu do tretích krajín.

    Súhlasom nie je dotknuté moje právo na prenosnosť, opravu, namietať automatizované individuálne rozhodovanie a profilovanie, namietať spracúvanie osobných údajov a právo na výmaz osobných údajov.

    Tento súhlas je možné kedykoľvek písomne odvolať, inak jeho platnosť zanikne po uplynutí 6 mesiacov od jeho udelenia. Potom, ak súhlas nebude medzičasom odvolaný, budú poskytnuté údaje anonymizované a využívané výhradne na štatistické účely.